You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Tejtermékek

A tej: élet, erő, egészség - mint a reklámszöveg is mondja. Fogyasszunk sok tejterméket, mivel nagyon magas a vitamin, az ásványi anyag, a tejzsír, a tejfehérje és a tejcukor tartalma. Sajtok, joghurtok, túródesszertek - bőséges a választék. Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Frissen szállítjuk! :)


Áfonyás ivójoghurt 500 ml

Kezd jól a napot egy üveg friss kistermelői áfonyás ivójoghurttal. Nem csak magában, de egy kis müzlivel, zabbal vagy egy friss ropogós kiflivel is mennyei. Fogyassz egészséges, magyar, kézműves termelői joghurtot, hogy j&oa..

790 Ft

Áfonyás réteges joghurt 250 g

Kezd jól a napot egy pohár friss kistermelői áfonyás joghurttal. Friss házi áfonya lekvárral készült csupa szeretettel. Megbolondíthatod egy kis müzlivel is igény szerint.   Összetevők: friss teh&eacu..

490 Ft

Citromos ivójoghurt 500 ml

Kezd jól a napot egy üveg friss kistermelői citromos ivójoghurttal. Nem csak magában, de egy kis müzlivel, zabbal vagy egy friss ropogós kiflivel is mennyei. Fogyassz egészséges, magyar, kézműves termelői joghurtot, hogy jól indulj..

790 Ft

Citrusos réteges joghurt 250 g

Kezd jól a napot egy pohár friss kistermelői citrusos joghurttal. Friss narancs, citrom és lime gyümölcskészítménnyel készült csupa szeretettel. Megbolondíthatod egy kis müzlivel is igény szerint.   ..

490 Ft

Epres ivójoghurt 500 ml

Kezd jól a napot egy üveg friss kistermelői epres ivójoghurttal. Nem csak magában, de egy kis müzlivel, zabbal vagy egy friss ropogós kiflivel is mennyei. Fogyassz egészséges, magyar, kézműves termelői joghurtot, hogy jól induljon ..

790 Ft

Epres réteges joghurt 250 g

Kezd jól a napot egy pohár friss kistermelői epres joghurttal. Friss házi eper lekvárral készült csupa szeretettel. Megbolondíthatod egy kis müzlivel is igény szerint.   Összetevők: friss tehéntej, gyümöl..

490 Ft

Erdei gyümölcsös ivójoghurt 500 ml

Kezd jól a napot egy üveg friss kistermelői erdei gyümölcsös ivójoghurttal. Nem csak magában, de egy kis müzlivel, zabbal vagy egy friss ropogós kiflivel is mennyei. Fogyassz egészséges, magyar, kézműves termelői joghurtot,..

790 Ft

Erdei gyümölcsös réteges joghurt 250 g

Kezd jól a napot egy pohár friss kistermelői erdei gyümölcsös joghurttal. Friss házi erdei gyümölcs lekvárral készült csupa szeretettel. Megbolondíthatod egy kis müzlivel is igény szerint.   Össze..

490 Ft

Füstölt Áfonyás sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői füstölt áfonyás sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom friss aszalt áfonyával töltve. Igazán jó párosítás a sós és édes egy&..

1 690 Ft

Füstölt Chilis parenyica sajt 15-20 dkg

Friss termelői parenyica sajt chilivel ízesítve. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézműves házi sajtot. Hidd el nem fogod megbánni!   &..

1 390 Ft

Füstölt Chilis sajt 20-25 dkg

Friss termelői füstölt chilis sajt Akár magába vagy szendvicsre is kiváló választás. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézműves ..

1 490 Ft

Füstölt Chilis sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői füstölt chilis sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom darált chilivel töltve. Ha kedveled a chilit, odavagy a csípős dolgokért, akor ezt is szeretni fogod. Kóstold meg ezt a va..

1 690 Ft

Füstölt Fokhagymás parenyica sajt 15-20 dkg

Friss termelői parenyica sajt friss fokhagymával ízesítve. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézműves házi sajtot. Hidd el nem fogod megbánni..

1 390 Ft

Füstölt Fokhagymás sajt 20-25 dkg

Friss termelői füstölt fokhagymás sajt. Akár magába, szendvicsre, egy finom tésztára, vagy rakott ételekhez kiváló választás. Sütésre és főzésre is alkalmas. Kóstold meg ezt a val&..

1 490 Ft

Füstölt Lilahagymás sajt 20-25 dkg

Friss termelői füstölt lilahagymás sajt. Akár magába, szendvicsre, egy finom tésztára, vagy rakott ételekhez kiváló választás. Sütésre és főzésre is alkalmas. Kóstold meg ezt a val..

1 490 Ft

Füstölt Metélőhagymás sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői füstölt metélőhagymás sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom metélőhagymával töltve. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézm..

1 690 Ft

Füstölt parenyica sajt 15-20 dkg

Friss termelői parenyica sajt. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézműves házi sajtot. Hidd el nem fogod megbánni!   Összetevők: friss tehé..

1 390 Ft

Füstölt sajt 20-25 dkg

Friss termelői füstölt sajt. Akár magába, szendvicsre, egy finom tésztára, vagy rakott ételekhez kiváló választás. Sütésre és főzésre is alkalmas. Kóstold meg ezt a valódi teh&eacu..

1 490 Ft

Füstölt Sárgabarackos sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői füstölt sárgabarackos sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom friss aszalt sárgabarackkal töltve. Igazán jó párosítás a sós és édes egy&uum..

1 690 Ft

Meggyes ivójoghurt 500 ml

Kezd jól a napot egy üveg friss kistermelői meggyes ivójoghurttal. Nem csak magában, de egy kis müzlivel, zabbal vagy egy friss ropogós kiflivel is mennyei. Fogyassz egészséges, magyar, kézműves termelői joghurtot, hogy jól induljo..

750 Ft

Meggyes réteges joghurt 250 g

Kezd jól a napot egy pohár friss kistermelői meggyes joghurttal. Friss házi meggylekvárral készült csupa szeretettel. Megbolondíthatod egy kis müzlivel is igény szerint.   Összetevők: friss tehéntej, gyümö..

450 Ft

Natúr Áfonyás sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői natúr áfonyás sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom friss aszalt áfonyával töltve. Igazán jó párosítás a sós és édes együ..

1 690 Ft

Natúr Chilis sajt 20-25 dkg

Friss termelői natúr chilis sajt Akár magába vagy szendvicsre is kiváló választás. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült. Kóstold meg ezt a valódi tehéntejből készült finom kézműves h&aac..

1 390 Ft

Natúr Chilis sajtrétes 20-25 dkg

Friss termelői natúr chilis sajtrétes. Nagyon finom, igazi ínyenceknek készült sajtrétes, finom darált chilivel töltve. Ha kedveled a chilit, odavagy a csípős dolgokért, akor ezt is szeretni fogod. Kóstold meg ezt a val&oac..

1 690 Ft

Natúr Fokhagymás sajt 20-25 dkg

Friss termelői natúr fokhagymás sajt. Akár magába, szendvicsre, egy finom tésztára, vagy rakott ételekhez kiváló választás. Sütésre és főzésre is alkalmas. Kóstold meg ezt a val&oacut..

1 390 Ft

Tételek: 1 - 25 / 38 (2 oldal)