You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Szörpök

A gyógynövények és az érett gyümölcsök palackokba töltve a nyarat idézik. Egy pohár szörp szódával mennyei kísérője egy hangulatos ebédnek. A gyerekek is kedvelik a szörpöket, ezért könnyebb őket rávenni a szükséges folyadék bevitelére. A válogatott gyümölcsök és gyógynövényeket kíméletes feldolgozásával és a termelők gondosságával készülnek ezek az igazán értékes termékek. Fogyasszuk minél többször. A tartósítószermentes szörpöket keressük!


Bodzabogyó Szörp hozzáadott cukor nélkül 0,5l

Hozzáadott cukor nélkül készült bodzabogyó szörpalap. A bodzabogyó nagyon egészséges, magas az ásványi anyag és vitamintartalma. Vashiányban szenvedőknek ajánlott a fogyasztása. Ös..

1 390 Ft

Csipkebogyó Szörp hozzáadott cukor nélkül 0,5l

Hozzáadott cukor nélkül készült csipkebogyó szörpalap. C vitaminforrásként roboráló, tonizáló, vese- és hólyagproblémákra és vizelethajtásra alkalmazható. Hat&oacu..

1 390 Ft

Kutyori - 100% Csipkebogyó velő 200ml

Kutyori -Konyha 100%-os csipkebogyó gyümölcsvelő. A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható. Családi körben akár az egészségmegőrzés céljából, ugyanis b&aacut..

1 850 Ft

Kutyori - 100% Gránátalma koncentrátum 200ml

Valódi gránátsalmából készült 100%-os gyümölcsvelő. A természet egy kis palackba zárva. A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható. Családi körben aká..

1 850 Ft

Kutyori - 100% Tőzegáfonya velő 200ml

Valódi tőzegáfonyából készült 100%-os gyümölcsvelő. A természet egy kis palackba zárva. A Kutyori-Konyha gyümölcsvelő többféleképpen felhasználható. Családi körben akár az e..

1 850 Ft

Kutyori - Bodza Alma Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha bodzavirág ízű alma gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiv&aa..

1 490 Ft

Kutyori - FITT Bodza - Alma Gyümölcsszörp 0,5l csökkentett energiatartalommal

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha FITT bodza alma gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &ia..

1 690 Ft

Kutyori - FITT Feketeribizli - Lime Gyümölcsszörp 0,5l csökkentett energiatartalommal

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha FITT rostos feketeribizli - lime gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiv&aac..

1 690 Ft

Kutyori - FITT Málna Gyümölcsszörp 0,5l csökkentett energiatartalommal

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha FITT málna gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &..

1 950 Ft

Kutyori - FITT Meggy Gyümölcsszörp 0,5l csökkentett energiatartalommal

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha FITT meggy gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló í..

1 690 Ft

Kutyori - Rostos Citrom Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos citrom gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &iacu..

1 490 Ft

Kutyori - Rostos Csipkebogyó Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos csipkebogyó gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kivál&o..

1 590 Ft

Kutyori - Rostos Eper Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos eper gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló í..

1 590 Ft

Kutyori - Rostos Homoktövis Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos homoktövis gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kivál&oacu..

1 990 Ft

Kutyori - Rostos Málna Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos málna gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló..

1 890 Ft

Kutyori - Rostos Meggy Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos meggy gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &iacut..

1 490 Ft

Kutyori - Rostos Narancs Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos narancs gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &iac..

1 490 Ft

Kutyori - Rostos Szilva Gyümölcsszörp 0,5l

Különleges kézműves eljárással készült Kutyori-Konyha rostos narancs gyümölcsszörp a gyümölcs legjavát tartalmazza. A magas rosttartalom segíti az emésztést és egyben kiváló &iac..

1 490 Ft

Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)