Étkezési olajok, zsírok
A növényi olajokat a magyar konyha sokféleképpen felhasználja. Főzéshez, sütéshez és friss salátákhoz is kiválóan alkalmasak. A növényi olajok nagyon egészségesek, mert magas az ásványi anyag és vitamin tartalmuk. Persze nem mindegy, hogy milyen étolajat fogyasztunk. Kínálatunkban csak egészséges hidegen sajtolt olajokat tartunk.
Hidegen sajtolt napraforgó olaj 1l
A hidegen sajtolt napraforgó étolajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz, valamint nyers fogyasztásra és egyéb konyhai felhasználásra ajánljuk. Nemcsak az íze kellemes, de nagyo..
Hidegen sajtolt napraforgóolaj 2l
A hidegen sajtolt napraforgó étolajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz, valamint nyers fogyasztásra és egyéb konyhai felhasználásra ajánljuk. Nemcsak az íze kellemes, de nagyo..
Hidegen sajtolt napraforgóolaj 5l
A hidegen sajtolt napraforgó étolajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz, valamint nyers fogyasztásra és egyéb konyhai felhasználásra ajánljuk. Nemcsak az íze kellemes, de nagyo..
Hidegen sajtolt repceolaj 1l
A hidegen sajtolt repceolajat sütéshez, főzéshez, salátákhoz, majonézhez, pácoláshoz, grillezéshez ajánljuk. Semleges ízű, így minden ételhez használható. A repceolajnak csak 7% a telít..




