You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Rólunk

 

 

 

AZ ÖTLET

Némethné Frankó Ágnes vagyok, kétgyermekes családanya. Több évig dolgoztam egy bio kozmetikumokat gyártó cégnél, ahol megváltozott a világnézetem. Itt ismertem fel a környezettudatosság fontosságát és azóta is ezen elv szerint próbálom meg élni a mindennapjaimat.

 

A LÉNYEG

A mai rohanó világban egyre kevesebbet foglalkozunk a táplálkozással, pedig a betegségek legtöbbje ide vezethető vissza. Fontos, hogy egészséges, minőségi és kíméletes termesztésből származó élelmiszereket tegyünk a családunk asztalára. Az sem mellékes, hogy több száz vagy ezer kilométerről kell ideszállítani a termékeket és hogy a túlcsomagolás mennyire terheli a környezetet. Előnyben kell részesíteni a helyi vagy környékbeli termelőket és kisvállalkozásokat. A kozmetikumok és háztartási mosó- és tisztítószerek kiválasztásánál is előtérbe kell kerülnie a környezetbarát gondolkodásmódnak.

 

A PROBLÉMA

Azzal kell szembenéznünk, hogyha ezen elv szerint szeretnénk élni az életünket, akkor egy kihívásokkal teli útra kell lépnünk. Ha mindent külön-külön kell beszereznünk, akkor járkálhatunk piacra, termelőkhöz vagy különböző boltokba.

 

A MEGOLDÁS

A HELYI SZÁLLÍTÓ a megoldás. A helyi termelők, a hazai kisvállalkozók és kézművesek termékeit fogom csokorba egy online piactér formájában. Az év minden napján nyitvatartó webáruházamban mindent egy helyen lehet megtalálni és megvásárolni. A házhozszállítás sem probléma, mivel sok településre hetente három alkalommal személyesen szállítom ki a megrendeléseket, országos szinten pedig futárszolgálattal teljesítem a megrendeléseket.

 

A VÉGEREDMÉNY

Szeretném a vevőim igényeit messzemenőkig kielégíteni úgy, hogy mindenki elégedett legyen. Jókedvű, mosolygós emberekre van szükség. Manapság még nagyobb szükség van a személyes kapcsolatokra, találkozásokra. Azokra a településekre, ahová én szállítom ki a megrendeléseket ott erre lehetőség fog nyílni. Egy jó szó és megvan a napi plusz.