You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Mosószerek

Koszos ruhák? Nem gond, mert itt vannak a környezetbarát mosószerek és öblítők. Kínálatunkban megtalálhatod az igazi, eredeti mosószappanokat és az ebből készített mosódarákat különböző illatokban, papír csomagolásban. Környezetbarát növényi alapanyagokból készített mosógél koncentrátum - komposztálható flakonban - a tiszta ruhákért. smiley


Csepke Baby allergénmentes mosógél 0m+ 4 l

Speciális mosógél a család, a baba és a kismama ruhák mosásához. Az ideális mosószer nem tartalmaz maró irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfo..

7 190 Ft

Csepke Baby mosógél levendula olajjal 3m+ 4 l

A Csepke Baby 3m+ mosógél levendula olajjal a nyugtalanabb babáknak ajánljuk, hiszen a levendula illóolaja nyugtató hatású, oldja a feszültséges és erősíti az idegeket. Speciális mosógél a csal&aac..

7 190 Ft

Folttisztító só 500 g

A folttisztító só, vagyis a nátrium-perkarbonát ugyanúgy színtelenít és fertőtlenít mint a hipó, de környezetbarát módon. A hidrogén-peroxidból származó aktív oxig&eacut..

1 650 Ft

Indiai mosódió héj 250 g - vászontasakkal

Kiváló, teljesen környezetbarát mosószer aminek természetes szaponintartalma végzi a tisztítást. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi..

1 950 Ft

Mosószóda 2 kg

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. A forró vízben jól oldódó, erősen lúgos kémha..

1 850 Ft

Natrucleaning illat-, és allergénmentes szódabikarbóna 1 kg

Nagyszüleink jól bevált, sokoldalú háztartási csodaszere, a szódabikarbóna az egyik legjobb öko-takarítószer Jellemzői: -Környezettudatos, -Természetesen hatékony -Illat és allergénmentes ..

920 Ft

Naturcleaning Black mosógél 1,5 l

Kifejezetten fekete és sötét ruhák tisztítására fejlesztettük ki. Különleges formulája révén megóvja ruháit a gyors beszürküléstől. A mosható anyagok esetében minden hőm&ea..

2 550 Ft

Naturcleaning Gold Rosemary mosógél 4 l

A víz lágyítására leginkább foszfátot használnak, ennek azonban komoly környezetterhelő hatása van: eutrofizációhoz (vagyis a nitrogén és foszfor élővizekben való feldúsulás&aa..

6 990 Ft

Naturcleaning illat és allergénmentes mosószappan reszelék 450g

A mosószappan nem más, mint a jól ismert háziszappan amelyet a nagyszüleink is használtak. Jellemzői: -Környezettudatos mosószer -Természetesen hatékony -Illat és allergénmentes - Alacsony hőfokon is haté..

1 590 Ft

Naturcleaning Mosógél Teafa-Aloe 3 l

Naturcleaning  Hypoallergén mosógél teafaolajjal és aloéval színes ruhákhoz – Green Brand díjas márka Jellemzői: -Környezettudatos, bőrkímélő mosószer -Természetesen hatékony -N&o..

4 350 Ft

Naturcleaning Sensitive illat-, és allergénmentes mosógél 4 l

Jellemzői: -Környezettudatos, bőrkímélő mosószer -Természetesen hatékony -Növényi összetevők -Illat és allergénmentes -Allergiában szenvedőknek - Alacsony hőfokon is hatékony - Színes és feh&eac..

6 990 Ft

OXIGÉN Földbarát mosószer fehér ruhákhoz 3L

Speciálisan fehér ruhákhoz kifejlesztett mosószer, amely többszöri mosás után is biztosítja a textíliák fehérségét. Színes ruhákhoz, gyapjú és selyem mosásához ..

4 490 Ft

OXIGÉN Földbarát mosószer mosódió kivonattal 3L - illatmentes

Természetes mosódió kivonatot tartalmazó, színkímélő mosószer. A mosódió az indiai szappanfa termése. Ősidők óta használt mosószer, amely enyhén lúgos hatásának kösz&oum..

4 550 Ft

OXIGÉN Földbarát mosószer színes és fehér ruhákhoz 3L - mosószappannal

A mosószappan könnyen lebomló mosószer, amely alacsony hőfokon is kitűnő piszok és zsíroldó hatásáról régóta ismert. Színkímélő és kiváló folttisztító, ezé..

3 990 Ft

OXIGÉN Földbarát mosószer színes ruhákhoz illatmentes 3L - hypoallergén

Természetes hatóanyagokat tartalmazó, színkímélő, alacsony hőmérsékleten is kitűnő folteltávolító és zsíroldó hatású mosószer erősen szennyezett ruhákhoz. Használat&aa..

4 290 Ft

Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)