You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Sült teák


Áfonyás sült tea 40 ml

A tea kollekciónk egyik ékes darabja az áfonyából készült sült tea. Kevés olyan gyümölcs létezik, ami olyan egészséges lenne, mint a kék áfonya! Persze nem csak ezért szeretjük ezt..

590 Ft

Almás sült tea 40 ml

Az almás sült teánk , az egyik legkedveltebb sült tea. Érezze az alma illatát és fanyar, édes ízét a Fruit tea minden cseppjében. Mézzel ízesítve tesszük még intenzívebbé. Az al..

590 Ft

Citrom-gyömbér sült tea 40 ml

A citrom fanyarsága, a gyömbér csípős ereje azonnal felébreszti és lendületet ad. Ha megfázott vagy csak nehezen indul a reggel, csak töltse pohárba az esszenciát és öntse fel vízzel. A Sült tea tulajdo..

590 Ft

Epres sült tea 40 ml

Az egyik legkedveltebb sült teánk. Ebben a sült teában egy igazi nyári gyümölcs van,  aminek kívül vannak a magvai. Imádjuk is ropogtatni az apró kis magokat, amiről a Fruit teával sem kell lemondania, hiszen tele van epe..

590 Ft

Erdei gyümölcsös sült tea 40 ml

Ebben a sült teában az erdőkben, a réteken, a mezőkön megtalálható gyümölcsök kombója található meg. Áfonya, eper és szeder ízharmóniája üvegbe zárva. A pohár aljár&..

590 Ft

Gránátalmás sült tea 40 ml

Egy kis üvegbe zártuk a gránátalma ellenállhatatlan ízét, és kirobbanó, energizáló erejét, hogy Ön fetöltődhessen, egy kellemes Fruit tea mellett. Válassza a Gránátalmás sült ..

590 Ft

Konyakos meggyes sült tea 40 ml

Pont, mint a bonbon, csak épp csoki nélkül. A méz azonban kárpótol érte! Melegen igazi lélekmelegítő, hidegen gyümölcsös aromás különlegesség, akár koktélok alapjául is szolg..

590 Ft

Mézeskalács sült tea 40 ml

Mézeskalács ízesítéssel készített sült teánk, nem csak karácsonykor hódít. Válassza bármely időszakban, ha kedveli a finom fűszeres teákat! A Sült tea tulajdonképpen egy egyedi ..

590 Ft

Rumos szilvás sült tea 40 ml

Ebben a sült teában a szilva minden ízét és aromáját előcsalogatja a rum, ami izgalmassá teszi az italt. A gyümölcs zamata feledteti a gondokat, akár hidegen, akár melegen kortyolja. Ne felejtse el kikanalazni a gyüm&..

590 Ft

Tőzegáfonya homoktövis sült tea 40 ml

Ebben a sült teában  két elképesztően egészséges alapanyag, lett egy kis üvegcsébe zárva. Ezt az ízt gyakran választják gyógyhatásai, vitamin, és ásványianyag tartalma miatt, de mi..

590 Ft

Trópusi gyümölcsös sült tea 40 ml

Egy nagyon különleges sült tea, telis tele finom gyümölcsökkel : Ananász, mangó, narancs, kivi, papja repíti a trópusokra, amint kinyitja a trópusi gyümölcsöket rejtő Fruit tea üvegét. Hidegen és meleg..

590 Ft

Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)