You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Tisztítószerek

A kosz csak volt! Mondhatnánk ezt is, de erről nincs szó! A takarítás nem a legkedveltebb tevékenységek egyike, de a környezetbarát tisztítószereink élvezetté teszik ezt. wink Kínálatunkban megtalálhatóak a konyhai és fürdőszobai tisztítószerek, vízkőoldók, üvegtisztítók és padlótisztítók.


Általános tisztítószer koncentrátum 1 l

Az általános tisztítószer hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról és minden mosható felületről (bútor, magasfényű bútor, műszerfal, csempe, bőr, műbőr felület). 10-20..

1 590 Ft

Folttisztító só 500 g

A folttisztító só, vagyis a nátrium-perkarbonát ugyanúgy színtelenít és fertőtlenít mint a hipó, de környezetbarát módon. A hidrogén-peroxidból származó aktív oxig&eacut..

1 650 Ft

Kisállat szagsemlegesítő 200 ml

Természetesen semlegesíti a kellemetlen szagokat.A kezelt felületet kellemes levendula illatúvá varázsolja. Alkalmas: szőnyegek, kárpitok, textíliák, autókárpitok kezelésére Alkalmazás: Haszná..

1 670 Ft

Mosószóda 2 kg

A mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. A forró vízben jól oldódó, erősen lúgos kémha..

1 850 Ft

Naturcleaning ablaktisztító lime illattal 500 ml

Üveg, tükör, magas fényű bútorlap és más mosható felület tisztítására alkalmas ablaktisztító koncentrátum orgona illattal. Permetezze az ablaktisztítót a tisztítandó felü..

1 990 Ft

Naturcleaning ablaktisztító orgona illattal 500 ml

Üveg, tükör, magas fényű bútorlap és más mosható felület tisztítására alkalmas ablaktisztító koncentrátum orgona illattal. Permetezze az ablaktisztítót a tisztítandó felü..

1 990 Ft

Hideg Zsíroldó és Grill Tisztító 1L - Cleaneco

Alkalmazási terület: Hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, kormos szennyeződéseket a felületekről. Használható padozatok, csempék, linóleum, kövezetek tisztítására. Alkalm..

1 690 Ft

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)