Aszkorbinsav 1000 g
- Termelő: Lechner és Zentai Kft.
- Egységár: 3550 Ft/kg
- Készletinfó: Raktáron
Címkék: C vitamin, ital, természetes, egészség, élesztő
Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor egyaránt. Tökéletes alapanyag az ételek állagának javításához, limonádé készítéséhez is. Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az ételek ízesítéséhez kiváló konyhai alapanyagot számos zöldség és gyümölcs is magában rejti.
A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas L-aszkorbinsavat tartalmaz. A konyhában a kenyérfélék sütése folyamán egy kávéskanál C-vitamin alkalmazása javasolt, hozzáadásával nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig a kenyér, pékáru kevésbé morzsálódik. Az aszkorbinsav kedvelt alapanyag a befőzés folyamán is. Használhatjuk természetes tartósítószerként, hiszen hozzáadásával meg tudjuk előzni a gyümölcsök megbarnulását.
Az aszkorbinsav és szódabikarbóna egyenlő arányú összetételével élesztőt kaphatunk. Az aszkorbinsav és a szódabikarbóna 2:1 arányú keverékével pedig megszüntethető a keverék savassága. Könnyen oldódik vízben is, így nagyon ízletes limonádékat készíthet a családjának, vendégeinek.
Az aszkorbinsav fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Összetevő: 100% L-aszkorbinsav.
Magyarországon csomagolt termék.
Kiszerelés: 1000 g.