You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 30 129 2275
Kiszállítás: kedden, csütörtökön és pénteken.

Propoliszos Repceméz 250 g - Gódor Méhészet


Ár: 1 790 Ft
  • Egységár: 7160 Ft/kg
  • Készletinfó: Raktáron

Címkék: méz, repce, virág, termelő, gódor, méhészet, köhögés, propolisz


Miért jó a propoliszos méz?

A propoliszos méz a méz és a propolisz kombinációja, amely egyesíti a két anyag értékes összetevőinek hatását. A hatóanyag tartalma lassabb felszívódásának köszönhetően pedig hosszabb ideig tart.

Egészségmegőrző hatásait tekintve kiválóan alkalmas megfázás, influenza, gyomorfekély, torokgyulladás, légzőszervi betegségek, húgyúti fertőzések, szájüregi problémák, bőrproblémák kezelésében. Antibakteriális hatásának köszönhetően természetes antibiotikumként is helytáll.

Kevésbé ismert tény, hogy a kokainnál háromszor erősebb fájdalomcsillapító. Erős gyulladáscsökkentő és mikrobapusztító hatásának köszönhetően pedig fertőzések és gyulladások kezelésében is rendkívül hatékony, serkenti az immunrendszert, és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Tudtad?

A méz attól nem rossz, hogy kikristályosodik. Ez egy természetes folyamat. Minden méz előbb-utóbb kristályos lesz, vannak olyan fajták, amik előbb, de vannak olyanok is, amik csak hetek múlva. Ha ezt tapasztalod és zavar a méz állaga, akkor tedd meleg vízbe egy pár órára, vagy meleg fűtőtest közelébe és visszanyeri eredeti állapotát. Semmiképp se forrald, mert az összes jótékony hatása hamar elillan.

 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!