Himalája só fekete 250g
- Termelő: Lechner és Zentai Kft.
- Egységár: 2200 Ft/kg
- Készletinfó: Raktáron
A vegetáriánusok és a vegánok a tojáshoz hasonlatos ízt varázsolhatnak egy különleges, természetes alapanyag felhasználásával. A kézzel bányászott, kiváló minőségű sófajta füstös íze nagyszerűen kiemeli az ételek sajátos ízvilágát.
A himalája sók közül az egyik legkülönlegesebb fajta a fekete himalája só, mely - hasonlóan a többi himalája sófajtához - az Őstenger kiszáradásával keletkezett, így egyáltalán nem találkozott semmilyen szennyeződéssel. Bányászata körülbelül 400-600 méteres mélységben zajlik, kizárólag kézzel. Felszínre hozatala után a napon szárítják.
A Nature Cookta Fekete Himalája só rózsaszínes-barnás színű só, mely számos ásványi anyagot és nyomelemet rejt magában. Az alapanyag a vegetáriánusok és a vegánok körében különösen kedvelt tojásos íze miatt. Ez az íz olyannyira intenzív is lehet, hogy a tojás használata teljes mértékben kiváltható vele. Ételeink utólagos ízesítésére is nagyszerűen használható. Kissé füstös íze népszerű az indiai konyhában, a chaats és a raita egyik kihagyhatatlan hozzávalója.
Konyhai praktikáink kiváló eszköze lehet a Nature Cookta Fekete Himalája só: használjuk a forrásban lévő vízhez a főzési idő lerövidítéséhez vagy közvetlenül tálalás előtt. Alkalmazásával biztosan friss és ropogós ételek kerülhetnek az asztalra.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
A Himalája kristálysó fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet
Összetevő: 100% fekete Himalája só.
Magyarországon csomagolt termék.
Kiszerelés: 250 g.